Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g cevada perolada
- 10 g aneto
- 50 g cebola
- 1 dente de alho
- 120 g cenoura cortada em pedaços
- 50 g bolbo de aipo cortado em pedaços
- 80 g alho-francês cortado em rodelas (1 cm aprox.)
- 150 g batata cortada em pedaços
- 20 g azeite
- 500 g água
- ¾ - 1 c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 1 cubo de caldo de legumes - 120 g feijão-manteiga cozido escorrido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1580.1 kJ / 377.7 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 60.8 g
- Yağ
- 11.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 12.5 g
- Sodyum
- 1119.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bobó de cogumelos com batata-doce
50 min
Tofu e couve-flor com sésamo
45min
Legumes com arroz vietnamita
40min
Crumble de amêndoa com legumes
1h
Tarte de farinha de grão e cebola roxa com salada morna
1 Std. 5 Min
Fajitas de tofu e vegetais
25min
Seitan Wellington com legumes a vapor
1 Std. 45 Min
Tikka masala de couve-flor
30min
Esparguete integral com molho de lentilhas e cenoura
45min
Tofu com caril katsu vegan
1h
Tripas vegan com grão e cogumelos
30min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45min