Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g olive oil
veya 20 g oil -
200
g onions, cut in wedges or sliced (1 cm)
veya 200 g red onions, cut in wedges or sliced (1 cm) - 20 g water
- 2 pinches fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 972 kJ / 232 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 406 mg
Alternatif tarifler
Sautéed Onions (300 g)
20 Min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 Min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 Min
Browned Onions (200 g)
25 Min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min
Browned eschalots (250-350 g)
25 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 Min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 Min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 Min