![Rare beef steak with herb garlic butter Rare beef steak with herb garlic butter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/94afcd42-8bdc-43c7-85fb-a5a518af4ed4/Derivates/5f741907-d245-469e-a594-30af24b23112.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp dried oregano
- 1 garlic clove
- 50 g salted butter, softened
- 2 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 dried bay leaves
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2318.1 kJ / 551.9 kcal
- Protein
- 45.5 g
- Karbonhidrat
- 1.3 g
- Yağ
- 40.7 g
- Doymuş Yağ
- 21.8 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 450.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2hod. 20min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2hod. 20min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2hod. 20min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Poached eggs with blade cover
30 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min