Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-vide Beef
- 2 beef flank steaks (approx. 400 g each, see tip)
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 garlic cloves
- 40 g dark soy sauce
- 50 g light soy sauce
- 30 g toasted sesame oil
- 1 Tbsp oyster sauce
- 2 tsp brown sugar
- 2 - 3 pinches ground cloves, to taste (isteğe bağlı)
- 2 star anise
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder - water, cold, for cooling
Stir-fry Vegetables and Assembly
- 50 g water, plus 1½ Tbsp for mixing with cornflour
- 2 Tbsp rice wine (see tip)
- 2 Tbsp rice vinegar
- 1 Tbsp cornflour
- 3 Tbsp oil
- 100 g onions, halved then sliced in half-moon rings
- 150 g tomatoes, cored, quartered
- 150 g peppers, red or yellow, cut in pieces (2 cm)
- 1 spring onion, thinly sliced (approx. 2 mm), for garnishing
- sesame seeds, for garnishing
- jasmine rice, for serving (see tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2437 kJ / 583 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1238 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 godz. 20 min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 20 Min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
Keine Bewertungen
Sticky Sesame Chicken
40min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Chicken and Ham Vols Au Vents
1 godz. 20 min
Thai Fishcakes
1 Std. 10 Min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13h