Cihazlar ve Aksesuarlar
Caramelised Onions (400-500 g)
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
1 portion
Malzemeler
-
20 g oilolive oil20 g
-
400 - 500 g red onions, cut in wedges or sliced (1 cm)onions cut in wedges or sliced (1 cm)400 - 500 g
-
water30 g
-
fine sea salt2 pinches
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
428 mg
Protein
5 g
Kalori
1264 kJ /
302 kcal
Yağ
21 g
Lif
8.1 g
Doymuş Yağ
3 g
Karbonhidrat
22 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
High Temp. Basics - Alliums
13 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sautéed Red Peppers with Onions
25 dk
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 dk
Caramelised onions (400-500 g)
25 dk
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 dk
Sautéed Shallots (250 g)
20 dk
Sautéed Onions and Garlic
20 dk
Caramelised Onions (200 g)
40 dk
Browned Onions (200 g)
25 dk
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 dk
Sautéed Onions (300 g)
20 dk
Sautéed Onions (170-200 g)
20 dk
Sautéing Onions and Garlic
20 dk