Cihazlar ve Aksesuarlar
Mushroom Ragu with Zoodles
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
16 oz yellow squash, (approx. 2 medium)zucchini (approx. 3 medium)16 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water divided6 oz
-
fresh mixed mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided20 oz
-
garlic cloves3 - 5
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to sauté1 oz
-
tamari sauce2 tbsp
-
grated Parmesan cheese to serve
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
521.8 mg
Protein
7.2 g
Kalori
683.3 kJ /
163.3 kcal
Yağ
11.2 g
Lif
3.1 g
Doymuş Yağ
1.9 g
Karbonhidrat
12.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Eating Well Healthy Gut
8 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Green Bean Gremolata
25 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Gochujang Ramen Noodles
30 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min