Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rice
- 9 oz basmati rice
- ½ tsp salt
- 24 oz water
Carrot Salad
- 5 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 2 tsp lime juice
- 2 tsp sesame oil
- 1 oz rice vinegar
- 1 tbsp maple syrup
- 2 tsp sesame seeds, plus extra to garnish
Kung Pao Cauliflower
- 2 oz tamari sauce, divided
- 2 tbsp corn starch, divided
- ½ tsp dried chili flakes
- 32 oz cauliflower florets, cut into bite size pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tsp ginger paste
- ½ oz olive oil
- 1 red chili pepper halved, destemmed and seeds removed
- 2 green onions, divided (1 in pieces, 1 sliced, to garnish)
- ½ tsp vegetable stock paste
- 1 oz hoisin sauce
- 7 oz water
- 1 oz rice vinegar
- 1 tbsp maple syrup
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1854.8 kJ / 443.3 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Karbonhidrat
- 82.4 g
- Yağ
- 8.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 7.6 g
- Sodyum
- 1408 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Vegetarian Japchae
45min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45min
Tofu Ramen Bowl
55 Min
Gochujang Ramen Noodles
30min
Mushroom Stir-Fry
55 Min
Green Shakshuka
40min
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Vegan Cashew Sauté
35min
West African Peanut Soup with Chicken
50 min