Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto

Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto

4.8 40 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
8 portions

Malzemeler

Walnut Arugula Pesto
  • walnuts
    3 oz
  • vegan Parmesan cheese cut into pieces
    5 oz
  • extra virgin olive oil
    2 oz
  • baby arugula
    3 oz
  • fresh baby spinach
    3 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • salt to taste
    ¼ tsp
Roasted Vegetables
  • red beets peeled and cut into wedges
    4 ½ oz
  • red onions cut into wedges
    6 oz
  • butternut squash peeled, cubed (2 in.)
    10 oz
  • kabocha squash cubed (2 in.)
    10 oz
  • sweet potatoes peeled and cubed (1 in.)
    12 oz
  • extra virgin olive oil divided
    3 oz
  • cabbage sliced (1 in.)
    15 oz
  • fresh parsley leaves to garnish
  • fresh thyme to garnish

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 413 kcal / 1728 kJ
Protein 9.1 g
Yağ 31.4 g
Karbonhidrat 29 g
Lif 5.8 g
Doymuş Yağ 3.4 g
Sodyum 216.2 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...