Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Walnut Arugula Pesto
- 3 oz walnuts
- 5 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- 3 oz baby arugula
- 3 oz fresh baby spinach
- 1 oz lemon juice
- ¼ tsp salt, to taste
Roasted Vegetables
- 4 ½ oz red beets, peeled and cut into wedges
- 6 oz red onions, cut into wedges
- 10 oz butternut squash, peeled, cubed (2 in.)
- 10 oz kabocha squash, cubed (2 in.)
- 12 oz sweet potatoes, peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 15 oz cabbage, sliced (1 in.)
- fresh parsley leaves, to garnish
- fresh thyme, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 31.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 216.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2j 10 menit
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10 min
Southwest Quinoa
40 min
Keto Stuffed Acorn Squash
1j 20 menit