Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Walnut Arugula Pesto
- 3 oz walnuts
- 5 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- 3 oz baby arugula
- 3 oz fresh baby spinach
- 1 oz lemon juice
- ¼ tsp salt, to taste
Roasted Vegetables
- 4 ½ oz red beets, peeled and cut into wedges
- 6 oz red onions, cut into wedges
- 10 oz butternut squash, peeled, cubed (2 in.)
- 10 oz kabocha squash, cubed (2 in.)
- 12 oz sweet potatoes, peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 15 oz cabbage, sliced (1 in.)
- fresh parsley leaves, to garnish
- fresh thyme, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 31.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 216.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Broccoli Salad
5 Min
Ginger Cabbage Slaw
15 Min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 Std. 20 Min
Southwest Quinoa
40min