![Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ecb1406c12e8dbd47b8ea7fbb2e02851/Derivates/1ebb56acc45dcd6eb8854f43fe06a033d18d3a09.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Walnut Arugula Pesto
- 3 oz walnuts
- 5 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- 3 oz baby arugula
- 3 oz fresh baby spinach
- 1 oz lemon juice
- ¼ tsp salt, to taste
Roasted Vegetables
- 4 ½ oz red beets, peeled and cut into wedges
- 6 oz red onions, cut into wedges
- 10 oz butternut squash, peeled, cubed (2 in.)
- 10 oz kabocha squash, cubed (2 in.)
- 12 oz sweet potatoes, peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 15 oz cabbage, sliced (1 in.)
- fresh parsley leaves, to garnish
- fresh thyme, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 31.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 216.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1hod. 15min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1hod. 15min
Tuscan White Bean Stew
1h
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Rainbow Bowl
1hod. 15min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Chickpea Ratatouille
1h
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min