Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 oz cauliflower, cut into florets (approx. 6 florets)
- 2 tbsp olive oil
- 5 oz lacinato kale, cut into pieces (2 in.), stems removed (approx. 1 bunch)
- 3 garlic cloves
- 16 oz Roma tomatoes, halved
- 1 tbsp balsamic vinegar, plus extra to garnish
- 1 oz olive oil, plus extra to garnish
- ½ oz fresh basil leaves
- 1 tsp salt, to taste
- 24 oz water
- 4 oz black lentils
- 3 oz feta cheese, drained and crumbled
- freshly ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 952.4 kJ / 227.6 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 12.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 551.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1h
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Beet Hummus
20 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Southwest Quinoa
40 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Chopped Asian Salad
20 min