Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 oz shallots, in pieces
- 2 oz unsalted butter, divided
- ½ tsp salt, divided, to taste
- 4 oz sun-dried tomatoes, in oil, undrained, julienned
- 8 oz fresh broccolini, in florets (2 in.)
- 11 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 2 oz dry white wine
- 29 oz water
-
1
heaping tsp vegetable stock paste (see Tip)
veya 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste - 4 oz toasted pine nuts, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 394 mg
Alternatif tarifler
Baby Peas and Pancetta Risotto
30 Min
Basil Pesto
10 Min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 Std.
Ratatouille with Pecorino
1 Std. 5 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Lemon Risotto
30 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min
Eggplant and Tomato Pasta
45 Min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 Min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 Min
Mushroom Risotto
30 Min