Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 oz shallots, in pieces
- 2 oz unsalted butter, divided
- ½ tsp salt, divided, to taste
- 4 oz sun-dried tomatoes, in oil, undrained, julienned
- 8 oz fresh broccolini, in florets (2 in.)
- 11 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 2 oz dry white wine
- 29 oz water
-
1
heaping tsp vegetable stock paste (see Tip)
veya 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste - 4 oz toasted pine nuts, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 394 mg
Alternatif tarifler
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Vegetarian Chili
50 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Minestrone
45 min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Zucchini and Bacon Risotto
35 min
Kabocha Sage Risotto
40 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Vegetable Stew
1h 15min