Avocado Tikka (Matthew Kenney)

Avocado Tikka (Matthew Kenney)

5.0 7 değerlendirme
Hazırlık 1sa 25 dk
Toplam 6sa 5 dk
8 portions

Malzemeler

  • cashews
    8 oz
  • water to soak
Curry Leaf Oil
  • fresh curry leaves destemmed
    1 ½ oz
  • grapeseed oil
    2 oz
  • sea salt
    1 pinch
Curry Leaf Yogurt
  • filtered water
    5 oz
  • apple cider vinegar
    1 oz
  • agave
    1 oz
  • sea salt
    1 tsp
Tikka Sauce
  • extra virgin olive oil
    2 oz
  • curry powder
    2 tbsp
  • apple cider vinegar
    2 tbsp
  • salt
    1 tsp
Potato Breads
  • water
    30 oz
  • potatoes peeled and cubed (2 in.)
    15 oz
  • fresh dill fronds (approx. 1 bunch)
    1 oz
  • fresh curry leaves destemmed (approx. 1 handful)
  • all-purpose flour
    15 oz
  • extra virgin olive oil to fry (2 tbsp per batch)
    16 oz
  • avocados peeled, sliced in wedges
    4
  • microgreens to garnish
  • edible flowers to garnish

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portions

Sodyum 564.7 mg
Protein 14.2 g
Kalori 4896.7 kJ / 1170.4 kcal
Yağ 94.3 g
Lif 11.8 g
Doymuş Yağ 14.4 g
Karbonhidrat 73.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...