Vegan Eggplant Massaman Curry

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
4 portions

Malzemeler

  • onions quartered
    115 g
  • peanuts, unsalted, raw
    30 g
  • red chilli, long deseeded, cut into pieces
    1
  • olive oil plus 2 tbsp extra to drizzle
    30 g
  • lemon juice
    45 g
  • water
    450 g
  • eggplant, medium-sized cubed (½ in.)
    500 g
  • salt divided
    1 ½ tsp
  • vegetable stock paste
    1 tsp
  • cornstarch
    30 g
  • Thai massaman curry paste
    30 g
  • coconut milk
    140 g
  • agave syrup
    15 g
  • chickpeas, canned drained
    255 g
  • green beans, frozen
    100 g
  • button mushrooms, fresh, sliced sliced
    100 g
  • cilantro, fresh to garnish

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 2035.8 mg
Protein 11.7 g
Kalori 1843.1 kJ / 440.5 kcal
Yağ 25.5 g
Lif 11.2 g
Doymuş Yağ 7.6 g
Karbonhidrat 42.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...