![Rice and Parsley Stuffed Peppers Rice and Parsley Stuffed Peppers](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7dd867fb-2286-466c-a459-f2fd09c64f28/Derivates/e10a97646cb61981d208c616fdac552985bddc3b.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 250 g brown rice
- 4 red peppers (approx. 250 g each)
- 1 ½ tsp salt, or to taste
- 500 g vegetable stock, homemade (see tip)
- 12 pitted black olives, sliced
- 20 g fresh parsley leaves
- 3 pinches ground black pepper
- 100 g white wine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1436 kJ / 343 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 6.8 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 683 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15 min
Watermelon Ice Lollies
12h 10min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
30 Min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40 min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 Min
St Patrick's Day Smoothie
5 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 Std.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min