Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Baharat Gewürzmischung (siehe Tipp)
- 1 EL Pfefferkörner, schwarz
- 2 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 EL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 TL Kreuzkümmel, ganz
- 1 TL Koriandersamen, ganz
- 1 TL Chiliflocken, getrocknet
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 1 Msp. Muskatnuss, gemahlen
- 3 Kardamomkapseln
- 3 Nelken
Quinoa und Linsen kochen
- 150 g Quinoa, weiß
- 20 g Öl
- 500 g Wasser
- 2 gestr. TL Salz
- 150 g Belugalinsen
Zwiebeln karamellisieren
- 40 g Öl
- 250 g rote Zwiebeln, in Spalten oder Ringen (5 mm)
- 15 g brauner Zucker
- ½ Bund Petersilie, frisch
- ½ Bund Minze, frisch
- 5 Zweiglein Koriander, frisch
- 2 Tomaten
- 20 g Apfelessig
- 2 Prisen Salz
Fertigstellung
- 2 EL Hanföl, etwas mehr zum Beträufeln
- ½ TL Salz
- 4 EL griechisches Joghurt (10% Fett), zum Anrichten
- Hanfsamen, geschält, zum Garnieren (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2178 kJ / 520 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 9.4 g
- Sodyum
- 622 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orientalischer Gemüse-Quinoasalat
1h 20min
Dhal
40min
Freekeh-Salat mit Datteln und Nüssen
50min
Hummus
10min
Persisches Pilaw mit Masala-Joghurt
30min
Dal Makhani
1h 15min
Rotes Linsen-Dal
1h
Sunomono - Japanischer Gurkensalat mit Seealgen
1h 20min
Hummus mit Zucchini-Feta-Topping
45min
Blumenkohl Tikka Masala
35min
Hummus-Platte Greek Style
25min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40min