Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Auberginen (ca. 650 g)
- 40 g Olivenöl und mehr zum Bestreichen
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Bund Koriander, abgezupft
- 3 Knoblauchzehen
- 4 Fleischtomaten geschält bzw. gehäutet und entkernt, in Stücken (ca. 700 g)
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Zucker
- 1 TL Paprika edelsüß
- 5 g Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 638 kJ / 152 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 407 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Auberginen-Tomaten-Curry
30 Min
Marokkanische Harira
1 Std.
Caponata Siciliana
30 Min
Sunomono - Japanischer Gurkensalat mit Seealgen
1h 20min
Quinoa-Linsen Mujaddara mit karamellisierten Zwiebeln
1h 10 min
Persisches Pilaw mit Masala-Joghurt
30 Min
Hummus-Platte Greek Style
25 min
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30 Min
Knoblauch-Ingwer-Bohnen (清炒四季豆)
20 Min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45 Min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1 Std.
Mutabal (Auberginen-Joghurt-Dip)
50min