Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 450 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 200 g Wasser, kalt
- 100 g Tahin
- 40 g Zitronensaft
- 80 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Oliven, grün, entsteint
- 10 g Kapern, abgetropft
- 3 Prisen Pfeffer
- 10 g Honig, flüssig
- 300 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 150 - 200 g Feta, in feinen Würfeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1246 kJ / 298 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 1017 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mutabal (Auberginen-Joghurt-Dip)
50 min
Sesam-Lachs mit Soba-Nudel-Salat
30 min
Freekeh-Salat mit Datteln und Nüssen
50 min
Falafel-Hummus-Bowl mit Aprikosen-Chili-Sauce
1h
Gemüse-Hummus
10min
Persisches Pilaw mit Masala-Joghurt
30 min
Dal Makhani
1h 15min
Orientalischer Brunch
1 godz. 20 min
Bohnendip mit Chiliöl
45 min
Quinoa-Linsen Mujaddara mit karamellisierten Zwiebeln
1 godz. 10 min
Hummus mit Zucchini-Feta-Topping
45 min
Hummus, grüne Tahina und israelischer Salat
40 min