Cihazlar ve Aksesuarlar
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
Hazırlık 5 dk
Toplam 10 dk
1 Tam Tarif
Malzemeler
-
enginar kalbi, konserve yıkanmış ve süzülmüş180 g
-
diş sarımsak1
-
konserve kuru fasulye yıkanmış ve süzülmüş400 g
-
kimyon, toz½ tk
-
limon suyu20 g
-
yoğurt120 g
-
tuz½ tk
-
toz karabiber½ tk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 Tam Tarif
Protein
4.2 g
Kalori
290 kJ /
69 kcal
Yağ
1.8 g
Karbonhidrat
9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Dip soslar ve ezmeler
11 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10 dk
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Değerlendirme yok
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Değerlendirme yok
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 dk
7 Sebzeli Taneli Çorba
40 dk
Kırmızı Şaraplı Armut
3sa 20 dk
Pancarlı Peynirli Ezme
15 dk
Sabayon
15 dk
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10 dk
Kakuleli Çikolata Soslu Buharda Armut
40 dk
Glütensiz Ballı Muhallebi
4sa 15 dk
Pırasa ve Patates Çorbası
45 dk