Enginarlı ve Fasulyeli Dip
TM5 TM31 TM6

Enginarlı ve Fasulyeli Dip

5.0 (1 değerlendirme)

Malzemeler

  • 180 g enginar kalbi, konserve, yıkanmış ve süzülmüş
  • 1 diş sarımsak
  • 400 g konserve kuru fasulye, yıkanmış ve süzülmüş
  • ½ tk kimyon, toz
  • 20 g limon suyu
  • 120 g yoğurt
  • ½ tk tuz
  • ½ tk toz karabiber

Besin Değeri
şuna göre 100 g
Kalori
290 kJ / 69 kcal
Protein
4.2 g
Karbonhidrat
9 g
Yağ
1.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler