Cihazlar ve Aksesuarlar
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
Hazırlık 5 dk
Toplam 10 dk
1 Tam Tarif
Malzemeler
-
enginar kalbi, konserve yıkanmış ve süzülmüş180 g
-
diş sarımsak1
-
konserve kuru fasulye yıkanmış ve süzülmüş400 g
-
kimyon, toz½ tk
-
limon suyu20 g
-
yoğurt120 g
-
tuz½ tk
-
toz karabiber½ tk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 Tam Tarif
Protein
4.2 g
Kalori
290 kJ /
69 kcal
Yağ
1.8 g
Karbonhidrat
9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Dip soslar ve ezmeler
11 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Soğanlı Tarte Flambe
1sa
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Değerlendirme yok
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2sa 55 dk
7 Sebzeli Taneli Çorba
40 dk
Taze İç Bakla Humusu
50 dk
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45 dk
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1sa 10 dk
Balkabaklı Risotto
25 dk
Otlu Peynir Ezmesi
20 dk
Massaman Köri Ezmeli Vegan Patlıcan
50 dk
Ballı Cheesecake
4sa 20 dk
Hindistan Cevizli Mini Kurabiyeler
1sa