Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g enginar kalbi, konserve, yıkanmış ve süzülmüş
- 1 diş sarımsak
- 400 g konserve kuru fasulye, yıkanmış ve süzülmüş
- ½ tk kimyon, toz
- 20 g limon suyu
- 120 g yoğurt
- ½ tk tuz
- ½ tk toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 290 kJ / 69 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ali Nazik
1h 10 min
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1 Std.
Yavaş Pişirilmiş Tavuk Köfteleri ve Patates
2 Std. 10 Min
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10 Min
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2 Std. 55 Min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 min
Kakaolu Nohut Topları
20min
Tarçınlı Kıtır Ceviz
50 min
Humus
1 Std.
Avokadolu Humus
15 Min
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40 min
Haşhaşlı Cevizli Gümüşhacıköy Çöreği
50 min