
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g havuç kibrit çöpü şeklinde 5 cm uzunluğunda 0.5 cm kalınlığında kesilmiş
- 150 g sultani bezelye enlemesine dörde bölünmüş
- 120 g bezelye, dondurulmuş çözdürülmüş
- 200 g kapya biber 1 cm kalınlığında ince şeritler halinde, 7-8 cm uzunluğunda kesilmiş
- 50 g zeytinyağı
- 300 g pırasa dilimlenmiş (0.5 cm), çapı 2-3 cm(bk. Öneriler)
- 80 g soğan ikiye bölünüp dilimlenmiş (0.5 cm)
- 2 tk köri tozu
- 3 diş sarımsak dilimlenmiş (0.5 cm)
- 30 g soya sosu
- 1 tutam tuz damak tadınıza göre
- 2 - 3 tutam toz karabiber damak tadınıza göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 139 kcal / 584.5 kJ
- Protein
- 6 g
- Yağ
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Lif
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Sodyum
- 542 mg