Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g havuç, kibrit çöpü şeklinde 5 cm uzunluğunda 0.5 cm kalınlığında kesilmiş
- 150 g sultani bezelye, enlemesine dörde bölünmüş
- 120 g bezelye, dondurulmuş, çözdürülmüş
- 200 g kapya biber, 1 cm kalınlığında ince şeritler halinde, 7-8 cm uzunluğunda kesilmiş
- 50 g zeytinyağı
- 300 g pırasa, dilimlenmiş (0.5 cm), çapı 2-3 cm(bk. Öneriler)
- 80 g soğan, ikiye bölünüp dilimlenmiş (0.5 cm)
- 2 tk köri tozu
- 3 diş sarımsak, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 30 g soya sosu
- 1 tutam tuz, damak tadınıza göre
- 2 - 3 tutam toz karabiber, damak tadınıza göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 584.5 kJ / 139 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 5.8 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 7.5 g
- Sodyum
- 542 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Haşlanmış Karabuğday
25 Min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 Min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1h 30min
Buharda pişmiş kabak
35 Min
Buharda pişmiş ıspanak
15min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1 Std. 10 Min
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Değerlendirme yok
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9 Std. 15 Min
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1 Std. 10 Min
Karamel Soslu Hurmalı Kek
1 Std.
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 Min