Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g havuç, kibrit çöpü şeklinde 5 cm uzunluğunda 0.5 cm kalınlığında kesilmiş
- 150 g sultani bezelye, enlemesine dörde bölünmüş
- 120 g bezelye, dondurulmuş, çözdürülmüş
- 200 g kapya biber, 1 cm kalınlığında ince şeritler halinde, 7-8 cm uzunluğunda kesilmiş
- 50 g zeytinyağı
- 300 g pırasa, dilimlenmiş (0.5 cm), çapı 2-3 cm(bk. Öneriler)
- 80 g soğan, ikiye bölünüp dilimlenmiş (0.5 cm)
- 2 tk köri tozu
- 3 diş sarımsak, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 30 g soya sosu
- 1 tutam tuz, damak tadınıza göre
- 2 - 3 tutam toz karabiber, damak tadınıza göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 584.5 kJ / 139 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 5.8 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 7.5 g
- Sodyum
- 542 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40min
Bol Çikolatalı ve Bademli Kek
3 Std.
Kuru Fasulye
10 Std.
Otlu Peynir Ezmesi
20 Min
Fırında Biber Soslu Patatesli Köfte
1 Std. 35 Min
Surumi ve Krem Peynirli Sushi (Osmancık Pirinci ile)
1小时 20 分钟
Marine Edilmiş Biberler
55min
Sotelenmiş Kuşkonmaz
20 Min
Bearnez Soslu Bonfile
Değerlendirme yok
Tavuk Suyu
1 Std. 10 Min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1h
Sotelenmiş Biber ve Soğan
25 dk