Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g tulum peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 100 g ceviz
- 10 adet fesleğen yaprağı
- 3 dal maydanoz yaprağı
- 1 diş sarımsak
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g tereyağı
- 250 g kültür mantarı, ikiye bölünmüş
- 200 g pilavlık bulgur
- 500 g su
- 1 ½ tk ev yapımı sebze bulyon (bk.öneri) (isteğe bağlı)
- 1 tk tuz
- ¼ tk karabiber
- 100 g haşlanmış nohut
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 10037 kJ / 2399 kcal
- Protein
- 74 g
- Karbonhidrat
- 180 g
- Yağ
- 143 g
- Lif
- 44 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Taze Otlu Tereyağlı Ekmek
45 min
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2 Std. 30 Min
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40min
Portakallı Sıcak Şarap
20min
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40min
Pancar Soslu Hellim Peynirli Mücver
1h
Fındıklı Peynir Ezmesi
15min
Ezogelin Çorbası
1 Std. 5 Min
Ispanak ve Peynir Dolgulu Köfte
1h 15min
Ajvar
1h 20min
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35 min
Mutabbal
10min