Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g tulum peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 100 g ceviz
- 10 adet fesleğen yaprağı
- 3 dal maydanoz yaprağı
- 1 diş sarımsak
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g tereyağı
- 250 g kültür mantarı, ikiye bölünmüş
- 200 g pilavlık bulgur
- 500 g su
- 1 ½ tk ev yapımı sebze bulyon (bk.öneri) (isteğe bağlı)
- 1 tk tuz
- ¼ tk karabiber
- 100 g haşlanmış nohut
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 10037 kJ / 2399 kcal
- Protein
- 74 g
- Karbonhidrat
- 180 g
- Yağ
- 143 g
- Lif
- 44 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ekmeksiz Çerkez Tavuğu
45 min
Pancar Soslu Hellim Peynirli Mücver
1h
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1hod. 20min
Mor Lahana, Havuç ve Alabaş Salatası
15 min
Fındıklı Peynir Ezmesi
15 min
Babagannuş
1h
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1hod. 25min
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30min
Otlu Peynir Ezmesi
20min
Alaca Çorba (Antep Yöresi)
55 Min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40min