Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g su
- 2 yumurta, yıkanmış
- 100 g buğday, yıkanmış
- ½ tk ev yapımı sebze bulyon (isteğe bağlı)
- 100 g kırmızı biber, parçalara bölünmüş
-
100
g salatalık, parçalara bölünmüş
veya 100 g kabak büyük parçalara bölünmüş - 20 - 40 g kırmızı soğan
- 1 diş sarımsak, küçük (isteğe bağlı)
- 3 sap taze maydanoz yaprağı
-
20
g beyaz balzamik sirke
veya 20 g limon suyu - 15 g zeytinyağı
- 1 tk hardal
-
1
tk agave şurubu
veya 1 tk bal - ¼ - ½ tk tuz
- 2 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1492 kJ / 357 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buğdaylı Tavuklu Salata
35 Min
Pancar Soslu Hellim Peynirli Mücver
1h
Sabayon Soslu Elma
40 min
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20 min
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10 Min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 min
Cosmopolitan
5 min
Çilekli Cin Fizz
10 Min
Arpa Şehriye Pilavı
1h
Mojito
10 Min
Kıymalı Kabak Graten
50 Min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 min