Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g su
- 2 yumurta, yıkanmış
- 100 g buğday, yıkanmış
- ½ tk ev yapımı sebze bulyon (isteğe bağlı)
- 100 g kırmızı biber, parçalara bölünmüş
-
100
g salatalık, parçalara bölünmüş
veya 100 g kabak büyük parçalara bölünmüş - 20 - 40 g kırmızı soğan
- 1 diş sarımsak, küçük (isteğe bağlı)
- 3 sap taze maydanoz yaprağı
-
20
g beyaz balzamik sirke
veya 20 g limon suyu - 15 g zeytinyağı
- 1 tk hardal
-
1
tk agave şurubu
veya 1 tk bal - ¼ - ½ tk tuz
- 2 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1492 kJ / 357 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buğday ve Nohutlu Soğuk Yoğurt Çorbası
9 Std.
Kavrulmuş Soğanlı Bol Mercimekli Pilav (Mujadarrah)
1óra 5p
Buharda pişmiş karnabahar
30p
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1óra
Baharatlı Karamel Soslu Minik Muzlar
Keine Bewertungen
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55 Std.
Babagannuş
1óra
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Keine Bewertungen
Bulgurlu Soğuk Çorba
20p
Mantar Soslu Darılı Lahana Sarması
1 Std. 40 Min
Kekikli Mercimek ve Domates Çorbası
50p
Sindirim Çayı
35p