Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pesto
- 110 g extra virgin olive oil
- 40 g nutritional yeast flakes
- 30 g flaked almonds
- 20 g fresh basil leaves
- ½ lemon, freshly squeezed juice only
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ground black pepper, to taste
Tofu Ricotta
- 2 garlic cloves
- 395 g firm tofu, drained, broken in pieces
- 20 g olive oil
- 20 g water
- ½ lemon, freshly squeezed juice only
- 2 Tbsp nutritional yeast flakes
- ¼ tsp fine sea salt
Mushroom and Spinach Filling
- 10 g olive oil
-
450
g chestnut mushrooms, thinly sliced
veya portobello mushrooms, cut in pieces - 250 g fresh baby spinach
- 1 pinch fine sea salt
Marinara Sauce
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces
- 10 g olive oil
- 1 ½ tsp dried thyme
- 1 pinch chilli flakes
- 1 pinch caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 800 g tinned chopped tomatoes
Assembly
- 12 dried lasagne pasta sheets (see tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2336 kJ / 557 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 20 g
Alternatif tarifler
Chickpea Pancakes
20 min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Vegan Brownies
2h 40min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 分钟
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Seitan Pie
2 godz. 10 min
Seitan Chilli
25 分钟
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Vegan Burger
5h