Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g sıvı yağ
- 5 g hardal
- ¼ tk tuz, serpmek için ekstra 5-6 tutam tuz
- ¼ tk toz tatlı kırmızı biber
- ¼ tk kuru maydanoz (isteğe bağlı)
- 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, 2 parça halinde
- 700 g su
- 350 g kereviz kökü, parçalara bölünmüş
- 200 g kırmızı hokkaido kabağı
- 100 g soğan
- 3 - 4 tutam karabiber
- 300 g elma, ekşi, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 100 g süt
- 2 tutam muskat, toz
- 2 - 3 dal maydanoz, sadece yaprakları (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1578 kJ / 377 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 12.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2 godz. 5 min
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1 godz. 25 min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
No ratings
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1 godz. 5 min
Avokadolu Mayonez
15min
Sarımsak ve Taze Baharatlı Marinasyon ve Salata Sosu
10 mnt
Kremamsı bezelye çorbası
40min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 Min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1h
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55min
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30min
Buharda Göz Yumurta
15min