Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g sıvı yağ
- 5 g hardal
- ¼ tk tuz, serpmek için ekstra 5-6 tutam tuz
- ¼ tk toz tatlı kırmızı biber
- ¼ tk kuru maydanoz (isteğe bağlı)
- 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, 2 parça halinde
- 700 g su
- 350 g kereviz kökü, parçalara bölünmüş
- 200 g kırmızı hokkaido kabağı
- 100 g soğan
- 3 - 4 tutam karabiber
- 300 g elma, ekşi, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 100 g süt
- 2 tutam muskat, toz
- 2 - 3 dal maydanoz, sadece yaprakları (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1578 kJ / 377 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 12.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55h
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45min
Balık Köftesi ve Kaparili Patates Salatası
55 Min
Rokalı Pesto
10 Min
Spagetti Carbonara
40 min
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Nessuna valutazione
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1u. 40min
Vegan Çedar Peyniri
3h 10min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1 godz.
Domatesli Risotto
30 min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50min
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 Min