
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g sıvı yağ
- 5 g hardal
- ¼ tk tuz serpmek için ekstra 5-6 tutam tuz
- ¼ tk toz tatlı kırmızı biber
- ¼ tk kuru maydanoz (isteğe bağlı)
- 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz 2 parça halinde
- 700 g su
- 350 g kereviz kökü parçalara bölünmüş
- 200 g kırmızı hokkaido kabağı
- 100 g soğan
- 3 - 4 tutam karabiber
- 300 g elma, ekşi parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 100 g süt
- 2 tutam muskat, toz
- 2 - 3 dal maydanoz sadece yaprakları (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 377 kcal / 1578 kJ
- Protein
- 36 g
- Yağ
- 9 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Lif
- 12.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50 dk
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1sa
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1sa 30 dk
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40 dk
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Değerlendirme yok
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1sa 5 dk
Somon ve Rezeneli Risotto
25 dk
Sebze Bulyon
1sa
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1sa
Guacamole
15 dk
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 dk
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 dk