Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 450 g Brüksel lahanası, temizlenmiş, ikiye bölünmüş, (bk. öneriler)
- 140 g bal kabağı, soyulmuş ve küp küp kesilmiş (1 cm)
- 60 g tereyağı, parçalara bölünmüş
-
80
g pikan cevizi
veya 80 g ceviz - 50 g turna yemişi, kurutulmuş
- 25 g esmer şeker
- 30 g balzamik sirke
- 15 g taze sıkılmış limon suyu (yaklaşık ½ limon)
- ½ tk pul biber
- 1 tutam tuz
- ¼ tk karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1056 kJ / 254 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 14.7 g
- Yağ
- 18.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş karnabahar
30 min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 min
Buharda pişmiş brokoli
20min
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25sa 10 dk
Buharda pişmiş balık filetoları
25 min
Yeşil Mercimekli Kinoa Salatası
35 min
Buharda pişmiş bezelye
20min
Kabaca doğranmış lahana
10min
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1h
Keten Tohumlu Kraker
1u. 50min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1h 15 min