
Cihazlar ve Aksesuarlar
Zeytinyağlı Yer Elması
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
su400 g
-
havuç verev kesilmiş (0.5 cm)160 g
-
yer elması parçalara bölünmüş (3 cm)500 g
-
diş sarımsak2
-
soğan ikiye bölünmüş70 g
-
zeytinyağı50 g
-
tuz1 tk
-
karabiber (isteğe bağlı)½ tk
-
portakal suyu140 g
-
dereotu sadece yaprakları2 dal
Besin Değeri şuna göre 4 porsiyon
Kalori
860.8 kcal /
3604 kJ
Protein
13.7 g
Yağ
50.1 g
Karbonhidrat
44.1 g
Lif
67.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Kolay Fikirler
200 Tarif
Türkiye
Türkiye

Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 dk
Zeytinyağlı Enginar
1sa
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1sa 15 dk
Plaska
1sa 15 dk
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35 dk
Etli Bamya
1sa 10 dk
Avokadolu Humus
15 dk
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2sa 5 dk
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 dk
Mor Lahana, Havuç ve Alabaş Salatası
15 dk
Cevizli Kereviz Salatası
10 dk
Zeytinyağlı Pırasa
30 dk