Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g su
- 160 g havuç, verev kesilmiş (0.5 cm)
- 500 g yer elması, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 2 diş sarımsak
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g zeytinyağı
- 1 tk tuz
- ½ tk karabiber (isteğe bağlı)
- 140 g portakal suyu
- 2 dal dereotu, sadece yaprakları
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 3604 kJ / 860.8 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Karbonhidrat
- 44.1 g
- Yağ
- 50.1 g
- Lif
- 67.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zeytinyağlı Fava
35 min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 min
Dana Stroganoff
1 Std.
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2h 5min
Zeytinyağlı Enginar
1 Std.
Yulaflı Muzlu Kurabiye
50 min
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 min
Sebzeli Levrek Çorbası
40 min
Mantarlı Ispanaklı Peynirli Kiş
1 godz. 45 min
Zencefilli Tarçınlı Bisküvi
2 Std. 20 Min
Zeytinyağlı Pırasa
30min
Kadifemsi Sebze Çorbası
45 min