Cihazlar ve Aksesuarlar
Zeytinyağlı Yer Elması
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
su400 g
-
havuç verev kesilmiş (0.5 cm)160 g
-
yer elması parçalara bölünmüş (3 cm)500 g
-
diş sarımsak2
-
soğan ikiye bölünmüş70 g
-
zeytinyağı50 g
-
tuz1 tk
-
karabiber (isteğe bağlı)½ tk
-
portakal suyu140 g
-
dereotu sadece yaprakları2 dal
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 porsiyon
Protein
13.7 g
Kalori
3604 kJ /
860.8 kcal
Yağ
50.1 g
Lif
67.3 g
Karbonhidrat
44.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Kolay Fikirler
200 Tarif
Türkiye
Türkiye
Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 dk
Zeytinyağlı Enginar
1sa
Kabak Tatlısı
7sa
Coleslaw Salatası
15 dk
Ketojenik Krakerler
1sa
Bol Tahıllı Kraker
30 dk
Bal Kabağı Çorbası
35 dk
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 dk
Zeytinyağlı Pırasa
30 dk
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 dk
Mor Lahana, Havuç ve Alabaş Salatası
15 dk
Pancar Salatası
15 dk