
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g tavuk eti, derisiz, kemiksiz ve sinirsiz (yakl. 500 g tavuk budundan çıkarılmış), küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 200 g karışık beyaz sebzeler (ör. kereviz, soğan, sarımsak, pırasa), ihtiyaca göre parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 4 dal karışık taze ot (ör. biberiye, kekik, maydanoz), sadece yaprakları
- 150 g iri taneli tuz
- 100 g beyaz şarap
- 1 kuru defne yaprağı (isteğe bağlı)
- 1 karanfil
- 5 kişniş tohumu
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 649 kcal / 2714 kJ
- Protein
- 58 g
- Yağ
- 35 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Lif
- 5.9 g
Alternatif tarifler
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 dk
Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)
Değerlendirme yok
Siyah Zeytin Ezmesi
50 dk
Somon ve Rezeneli Risotto
25 dk
Et Bulyon
45 dk
Sebze Bulyon
1sa
Karamelize Kırmızı Soğan Chutney
24sa
Detoks Salatası
10 dk
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 dk
Ketojenik Krakerler
1sa
Ev Yapımı Biberli Tavuk Salamı
3sa 25 dk
Tavuk Nugget
30 dk