Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g tavuk eti, derisiz, kemiksiz ve sinirsiz (yakl. 500 g tavuk budundan çıkarılmış), küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 200 g karışık beyaz sebzeler (ör. kereviz, soğan, sarımsak, pırasa), ihtiyaca göre parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 4 dal karışık taze ot (ör. biberiye, kekik, maydanoz), sadece yaprakları
- 150 g iri taneli tuz
- 100 g beyaz şarap
- 1 kuru defne yaprağı (isteğe bağlı)
- 1 karanfil
- 5 kişniş tohumu
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 2714 kJ / 649 kcal
- Protein
- 58 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Et Bulyon
45 min
Sebze Bulyon
1 Std.
Ayva Şekerlemesi 'Membrillo'
4h 10min
Biber Soslu Hindi Köftesi
55 Min
Pırasa ve Patates Çorbası
45 min
Somonlu Sebzeli Makarna
35 Min
Domates Çorbası, Ispanaklı Rulo Omlet ve Buharda Sebze
1 Std. 5 Min
Tahin Pekmez
15min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 Min
Karamelize Kırmızı Soğan Chutney
24h
Mantarlı Risotto
40 Min
Sahlep
20 min