
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g parça et, sinirsiz, kemiksiz küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 300 g karışık sebze (ör. kereviz sapı, havuç, soğan, sarımsak veya kereviz), parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 4 dal karışık taze ot (ör. adaçayı, biberiye), sadece yaprakları
- 150 g tuz iri taneli
-
30
g su
veya 30 g kırmızı şarap - 1 kuru defne yaprağı
- 1 karanfil
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 658 kcal / 2754 kJ
- Protein
- 59 g
- Yağ
- 38 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Lif
- 7.3 g