Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g parça et, sinirsiz, kemiksiz, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 300 g karışık sebze (ör. kereviz sapı, havuç, soğan, sarımsak veya kereviz), parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 4 dal karışık taze ot (ör. adaçayı, biberiye), sadece yaprakları
- 150 g tuz, iri taneli
-
30
g su
veya 30 g kırmızı şarap - 1 kuru defne yaprağı
- 1 karanfil
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 2754 kJ / 658 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 7.3 g
Alternatif tarifler
Kıymalı Domates Soslu Tam Buğday Spagetti
1 godz. 25 min
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 menit
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50 menit
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35 menit
Susamlı, Ay Çekirdekli Kraker
3小时
Sebze Bulyon
1ωρ.
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1 godz. 25 min
Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)
Değerlendirme yok
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 menit
Buharda Lahanalı ve Etli Çin Mantısı
1 godz. 35 min
Tavuk Bulyon
45 menit
Plaska
1小时 15 分钟