Cihazlar ve Aksesuarlar
Et Bulyon
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
parça et, sinirsiz, kemiksiz küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)300 g
-
karışık sebze (ör. kereviz sapı, havuç, soğan, sarımsak veya kereviz), parçalara bölünmüş (3-4 cm)300 g
-
karışık taze ot (ör. adaçayı, biberiye), sadece yaprakları4 dal
-
tuz iri taneli150 g
-
30 g kırmızı şarapsu30 g
-
kuru defne yaprağı1
-
karanfil1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 porsiyon
Protein
59 g
Kalori
2754 kJ /
658 kcal
Yağ
38 g
Lif
7.3 g
Karbonhidrat
14 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Kolay Fikirler
200 Tarif
Türkiye
Türkiye
Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tempura Sebzeler
40 Min
Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)
3 Std.
Varoma'da Yeşillikli Omlet
40 Min
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
73 Std.
Tavuk Bulyon
45 Min
Sebze Bulyon
1 Std.
Fıstık Ezmeli Brownie
40 Min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 Std. 40 Min
Tahin Pekmez
15 Min
Sarı Erik Reçeli
1 Std. 20 Min
Badem Ezmesi
15 Min
Karamelize Kırmızı Soğan Chutney
24 Std.