Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g parça et, sinirsiz, kemiksiz, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 300 g karışık sebze (ör. kereviz sapı, havuç, soğan, sarımsak veya kereviz), parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 4 dal karışık taze ot (ör. adaçayı, biberiye), sadece yaprakları
- 150 g tuz, iri taneli
-
30
g su
veya 30 g kırmızı şarap - 1 kuru defne yaprağı
- 1 karanfil
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 2754 kJ / 658 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 7.3 g
Alternatif tarifler
Yer Fıstıklı Bar
1h 30min
Meyve sosu (coulis)
15 Min
Maca Tozlu Çikolata
50 Min
Bloody Mary
15 Min
Mantarlı ve Kuruyemişli Domates Dolması
1 godz. 5 min
Yılbaşı Ağacı Ekmeği
2 godz. 20 min
Şu Hamuru (Pâte à choux)
2h
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
30 Min
Vişne Sos Eşliğinde Ortası Çikolatalı Ekmek
1h 30min
Sindirim Çayı
35min
Çıtır Tavuk, Coleslaw ve Ballı Hardallı Mayonez
1h 10min
Sebze Bulyon
1 Std.