Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g badem
- 50 g kaju fıstığı
- 50 g Antep fıstığı
- 50 g kabak çekirdeği içi
- 50 g ay çekirdeği içi
-
80
g kuru üzüm
veya kırmızı dut -
80
g kurutulmuş yaban mersini
veya kurutulmuş vişne - 250 g yulaf gevreği
-
150
g agave şurubu
veya 150 g bal (bk.öneri) - 40 g Hindistan cevizi tozu
- 1 yk chia tohumu
- 1 yk haşhaş tohumu
- 2 portakal, kabuğun ince rendesi (isteğe bağlı)
- 1 vanilya çubuğu, sadece tanecikleri (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Tam tarif
- Kalori
- 15816 kJ / 3780 kcal
- Protein
- 92.3 g
- Karbonhidrat
- 448.1 g
- Yağ
- 180 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yaban Mersini ve Zencefilli Kahvaltılık Smoothie
10 min
Fıstık Ezmeli Enerji Topları
1sa
Tam Tahıllı Cevizli Granola
1sa 10 dk
Vegan Çedar Peyniri
3hod. 10min
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25u. 10min
Sebzeli Chili Biberli Kinoa Salatası
50 dk
Fındık ve Badem Ezmeli Granola
40min
Sebze Bulyon
1sa
Bol Tahıllı Kraker
30 min
Vegan Vişneli Cheesecake
8h
Zencefilli Tarçınlı Bisküvi
2hod. 20min
Bal Kabağı Çorbası
35 min