
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ¼ portakal kabuğu, sadece turuncu kısımları
- 50 g soğan
- 300 g rezene kökü, sapları ayıklanmış, dörde bölünmüş, yeşillikleri süsleme için kenara ayrılmış
- 275 g portakal suyu
- 60 g zeytinyağı
- 400 g su
- 1 ¼ tk tuz
- 2 tutam karabiber
- 6 enginar çanağı, taze veya dondurulmuş, çözdürülmüş (yakl. Ø 8 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 749.3 kJ / 179 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 19.3 g
- Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 8.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2h 5 min
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5 Min
Çağla Ezmesi
10 Min
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4h 45min
Marine Edilmiş Biberler
55 Min
Domates Çorbası, Ispanaklı Rulo Omlet ve Buharda Sebze
1 Std. 5 Min
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2 godz. 55 min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1 Std. 5 Min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1 godz.
Zeytinyağlı Fava
35 min
Mutabbal
10 Min
Buharda Lahanalı ve Etli Çin Mantısı
1óra 35p