
Cihazlar ve Aksesuarlar
Zeytinyağlı Enginar
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
6 porsiyon
Malzemeler
-
portakal kabuğu sadece turuncu kısımları¼
-
soğan50 g
-
rezene kökü sapları ayıklanmış, dörde bölünmüş, yeşillikleri süsleme için kenara ayrılmış300 g
-
portakal suyu275 g
-
zeytinyağı60 g
-
su400 g
-
tuz1 ¼ tk
-
karabiber2 tutam
-
enginar çanağı, taze veya dondurulmuş, çözdürülmüş (yakl. Ø 8 cm)6
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
179 kcal /
749.3 kJ
Protein
5 g
Yağ
10.4 g
Karbonhidrat
19.3 g
Lif
8.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
Değerlendirme yok
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50 dk
Mantar Ezmesi
1sa 40 dk
Zeytinyağlı Pırasa
30 dk
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9sa 15 dk
Zeytinyağlı Yer Elması
1sa
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2sa 5 dk
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 dk
Kıymalı Kabak Graten
50 dk
Guacamole
15 dk
Çikolata Parçacıklı Kurabiye (Vegan)
40 dk
Cevizli Kereviz Salatası
10 dk