Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ¼ portakal kabuğu, sadece turuncu kısımları
- 50 g soğan
- 300 g rezene kökü, sapları ayıklanmış, dörde bölünmüş, yeşillikleri süsleme için kenara ayrılmış
- 275 g portakal suyu
- 60 g zeytinyağı
- 400 g su
- 1 ¼ tk tuz
- 2 tutam karabiber
- 6 enginar çanağı, taze veya dondurulmuş, çözdürülmüş (yakl. Ø 8 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 749.3 kJ / 179 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 19.3 g
- Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 8.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yeşil elma, salatalık ve ıspanaklı smoothie
15 min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2 godz. 20 min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 min
Kakaolu Karabuğday Granola
2 godz. 35 min
Pakette Sardalya ve Fasulye Salatası
1h
Domates Çorbası, Ispanaklı Rulo Omlet ve Buharda Sebze
1h 5min
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50 min
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2h 5 min
Ketojenik Krakerler
1h
Çin Usulü Dana Eti
1h 20min
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 min
Zeytinyağlı Yer Elması
1h