Cihazlar ve Aksesuarlar
Zeytinyağlı Enginar
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
6 porsiyon
Malzemeler
-
portakal kabuğu sadece turuncu kısımları¼
-
soğan50 g
-
rezene kökü sapları ayıklanmış, dörde bölünmüş, yeşillikleri süsleme için kenara ayrılmış300 g
-
portakal suyu275 g
-
zeytinyağı60 g
-
su400 g
-
tuz1 ¼ tk
-
karabiber2 tutam
-
enginar çanağı, taze veya dondurulmuş, çözdürülmüş (yakl. Ø 8 cm)6
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
5 g
Kalori
749.3 kJ /
179 kcal
Yağ
10.4 g
Lif
8.1 g
Karbonhidrat
19.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Avokadolu Enginar
3sa 45 dk
Taze İç Bakla Humusu
50 dk
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1sa 15 dk
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1sa 10 dk
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2sa 5 dk
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1sa 15 dk
Kabaklı Bezelye Çorbası
1sa
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 dk
Zeytinyağlı Fava
35 dk
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35 dk
Fırın Mücver
50 dk
Zeytinyağlı Yer Elması
1sa