Cihazlar ve Aksesuarlar
Zeytinyağlı Enginar
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
6 porsiyon
Malzemeler
-
portakal kabuğu sadece turuncu kısımları¼
-
soğan50 g
-
rezene kökü sapları ayıklanmış, dörde bölünmüş, yeşillikleri süsleme için kenara ayrılmış300 g
-
portakal suyu275 g
-
zeytinyağı60 g
-
su400 g
-
tuz1 ¼ tk
-
karabiber2 tutam
-
enginar çanağı, taze veya dondurulmuş, çözdürülmüş (yakl. Ø 8 cm)6
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
5 g
Kalori
749.3 kJ /
179 kcal
Yağ
10.4 g
Lif
8.1 g
Karbonhidrat
19.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pancar Carpaccio
20 dk
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2sa 30 dk
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1sa
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2sa 5 dk
Midyeli Penne
1sa 5 dk
Turna Yemişli ve Bademli Tavuk Salatası
15 dk
Vegan, İstiridye Mantarı Çorbası
40 dk
Tarçınlı Panna Cotta, Elmalı Garnitür İle
6sa 30 dk
Nohut ve Bulgurlu Bowl
30 dk
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35 dk
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 dk
Zeytinyağlı Yer Elması
1sa