Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g tri-colour quinoa
- 1250 g water
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1 garlic clove
- ½ fresh long red chilli (deseeded if preferred)
- 60 g olive oil
- 600 g fresh skinless, boneless salmon fillet
- 1 red capsicum, deseeded and cut into eighths
- ½ red onion, cut into halves
- 1 Lebanese cucumber, cut into quarters
- 150 g feta cheese
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp apple cider vinegar
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g vine-ripened tomatoes, cut into pieces (2 cm)
- 1 avocado, flesh only, thinly sliced
- 2 tbsp fresh chives, thinly sliced
- 100 g kale, thinly sliced
- 1 tbsp pepitas
- 2 tbsp dried cranberries
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2343.2 kJ / 557.9 kcal
- Protein
- 31.7 g
- Karbonhidrat
- 17.5 g
- Yağ
- 39.3 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 534.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Colourful quinoa salad
40 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Turkey taco salad bowl
15 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Mango salmon bowl
40 min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h