Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Espárragos y patatas
-
1000 - 1500
g de espárragos blancos frescos
veya 1000 - 1500 g de espárragos verdes frescos - 1100 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de azúcar
-
700
g de patatas de guarnición
veya 600 g de patatas
Salsa holandesa
- 20 - 40 g de agua
- 10 - 20 g de zumo de limón
- 175 - 350 g de mantequilla
- 4 - 8 yemas de huevo
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2919 kJ / 698 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 29.5 g
- Yağ
- 58.5 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa de vainilla o Crema inglesa (Espesar)
15min
Vinagreta de pimientos
5min
Puerros en vinagreta
30min
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Puré de manzana
20min
Brochetas de palometa en adobo con ensalada de coliflor
20min
Puerros pochados (80 g)
15min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30min
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1h
Rollo de bonito
1 Std. 10 Min
Espárragos blancos frescos gratinados
1h
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min