Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Espárragos y patatas
-
1000 - 1500
g de espárragos blancos frescos
veya 1000 - 1500 g de espárragos verdes frescos - 1100 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de azúcar
-
700
g de patatas de guarnición
veya 600 g de patatas
Salsa holandesa
- 20 - 40 g de agua
- 10 - 20 g de zumo de limón
- 175 - 350 g de mantequilla
- 4 - 8 yemas de huevo
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2919 kJ / 698 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 29.5 g
- Yağ
- 58.5 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1h
Cardo con almendras
20 min
Puerros en vinagreta
30min
Espárragos blancos frescos gratinados
1h
Txangurro
1h 10min
Bacalao sous vide en cama de pimientos
1h 15min
Fabas con setas de primavera y perdiz (Cocción lenta)
18ωρ. 30 λεπτ.
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 godz. 30 min
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
40min
Terrina de legumbre con brócoli y puré de batata
1h
Solomillo de cerdo al estilo coreano (Al vacío)
4h 50 min
Ensalada polaca con salsa tártara
45min