Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa

Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa

4.6 9 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 raciones

Malzemeler

Espárragos y patatas
  • 1000 - 1500 g de espárragos blancos frescos
    1000 - 1500 g de espárragos verdes, frescos
  • 1100 g de agua
  • 2 cucharaditas de sal
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 700 g de patatas de guarnición
    600 g de patatas
Salsa holandesa
  • 20 - 40 g de agua
  • 10 - 20 g de zumo de limón
  • 175 - 350 g de mantequilla
  • 4 - 8 yemas de huevo
  • ¼ - ½ cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Protein 11.3 g
Kalori 2919 kJ / 698 kcal
Yağ 58.5 g
Lif 6.5 g
Karbonhidrat 29.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...