Pencas de acelga rebozadas y crema de acelgas

5.0 4 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 raciones

Malzemeler

  • 1 manojo de acelgas (aprox. 900-1000 g)
  • 3 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 2 - 4 pellizcos de sal
  • 250 g de agua
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 100 g de harina de trigo
  • 2 huevos
  • aceite para freír

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 681.3 mg
Protein 10.7 g
Kalori 1789 kJ / 428 kcal
Yağ 28 g
Lif 4.2 g
Doymuş Yağ 4.5 g
Karbonhidrat 34.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...