Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g onion, cut into halves
- 60 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 100 g leek, white part only, cut into pieces (3 cm)
- 100 g celeriac, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 g Swiss air-dried beef "Bündnerfleisch", or dried cured ham of choice, cut into strips (2 cm)
- 30 g unsalted butter
- 80 g pearl barley
- 900 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1196.8 kJ / 286.1 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 25.1 g
- Yağ
- 17.3 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 116.2 mg
Alternatif tarifler
Risoni with salmon and spinach
25min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Beer Brats with Onions and Peppers
4 Std. 15 Min
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2h 15 min.
Baked Cabbage Pierogis
2h 30min
Vienna sausages with split pea soup
1 Std. 10 Min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15min
Hazelnut banana bread
1h 15min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50min
Yiayia's Pastitsio
1 Std. 40 Min
Mini carrot and almond cakes
1 Std. 25 Min