Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g onion, cut into halves
- 60 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 100 g leek, white part only, cut into pieces (3 cm)
- 100 g celeriac, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 g Swiss air-dried beef "Bündnerfleisch", or dried cured ham of choice, cut into strips (2 cm)
- 30 g unsalted butter
- 80 g pearl barley
- 900 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1196.8 kJ / 286.1 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 25.1 g
- Yağ
- 17.3 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 116.2 mg
Alternatif tarifler
Warm cabbage dish
15min
Tuscan bean soup
40 Min
Broccoli and ham pasta bake
1 Std.
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35min
Salt cod gratin
50 Min
Vienna sausages with split pea soup
1 Std. 10 Min
Welsh Anglesey eggs
1 Std.
Ribollita
50 Min
Irish stew
1 Std. 30 Min
Yellow Curry noodle soup
20min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min