Grisons barley soup

Grisons barley soup

4.5 40 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 portions

Malzemeler

  • onion cut into halves
    80 g
  • carrot cut into pieces (3 cm)
    60 g
  • leek white part only, cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • celeriac peeled and cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • Swiss air-dried beef "Bündnerfleisch" or dried cured ham of choice, cut into strips (2 cm)
    100 g
  • unsalted butter
    30 g
  • pearl barley
    80 g
  • water
    900 g
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    2 tsp
  • pouring (whipping) cream
    100 g
  • sea salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped, to garnish
    ½ bunch

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 116.2 mg
Protein 9.8 g
Kalori 1196.8 kJ / 286.1 kcal
Yağ 17.3 g
Lif 5.4 g
Doymuş Yağ 10.3 g
Karbonhidrat 25.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...