Cihazlar ve Aksesuarlar
Lamb and barley soup
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
2 portions
Malzemeler
-
lamb cut into pieces and partially frozen100 g
-
onion cut into quarters1
-
leek (approx. 1 leek), white part only and cut into pieces140 g
-
carrot cut into pieces1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing4 - 5 sprigs
-
pearl barley80 g
-
lamb bones100 g
-
water600 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1350.5 mg
Protein
27.9 g
Kalori
1644.9 kJ /
391.7 kcal
Yağ
12.7 g
Lif
12.9 g
Doymuş Yağ
4.3 g
Karbonhidrat
35.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Cooking for Me and You
70 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chicken and sweet corn soup
30 min
White fish and lemon risotto
30 min
Pumpkin soup
30 min
Mashed potatoes
40 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Minestrone
40 min
Chorizo and bean winter warmer
1 godz. 30 min
Barley, bacon and chorizo soup
50 min
Irish stew
1 godz. 30 min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Tuna mornay
45 min
Apricot chicken risotto
30 min