Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g lamb, cut into pieces and partially frozen
- 1 onion, cut into quarters
- 140 g leek (approx. 1 leek), white part only and cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 4 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 80 g pearl barley
- 100 g lamb bones
- 600 g water
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1644.9 kJ / 391.7 kcal
- Protein
- 27.9 g
- Karbonhidrat
- 35.6 g
- Yağ
- 12.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 12.9 g
- Sodyum
- 1350.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cream of tomato soup
25min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min
Chicken and sweet corn soup
30min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Pea and ham soup
2u. 20min
Minestrone
40min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Chicken cacciatore
50min
Hungarian goulash
1h 30min
Irish stew
1h 30min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Cream of mushroom soup
20min