Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g lamb, cut into pieces and partially frozen
- 1 onion, cut into quarters
- 140 g leek (approx. 1 leek), white part only and cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 4 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 80 g pearl barley
- 100 g lamb bones
- 600 g water
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1644.9 kJ / 391.7 kcal
- Protein
- 27.9 g
- Karbonhidrat
- 35.6 g
- Yağ
- 12.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 12.9 g
- Sodyum
- 1350.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 Min
Shepherd's pie
55 Min
Cauliflower gratin
1 Std.
Lemon and lamb pie with filo topping
2 Std. 40 Min
Barley, bacon and chorizo soup
50 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Seafood and corn chowder
40 Min
Rosemary meat pies
3h 30min
Chicken cacciatore
50 Min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min