Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 200 g plain flour
- 100 g butter, cold, cut into pieces
- 50 g sour cream
- 1 egg
- ¼ - ½ tsp sweet paprika (optional)
- ¼ tsp salt
Cabbage stuffing
- 500 g water
- 250 - 280 g Savoy cabbage, cut into pieces
- 80 g onion, cut into halves
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 50 g butter, cut into pieces
- ½ - ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Making dumplings
- 1 tbsp sour cream, to brush
- 1 egg yolk, to brush
- plain flour, to dust
- caraway seeds, to sprinkle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 357.6 kJ / 85.5 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 7.2 g
- Yağ
- 5.8 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 90.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Sauerkraut soup
50min
Tiropita (Greek cheese pie)
1 Std. 10 Min
Porcini mushroom risotto
35min
Grisons barley soup
1h 15min
Ravioli with zucchini sauce
35min
Artisan potato bread
2u. 5min
Pasta e fagioli
26 godz.
Galaktoboureko
1h 35min
Yiayia's Pastitsio
1 Std. 40 Min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2u. 20min