Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- ½ bunch fresh chives, cut into thirds
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 80 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 130 g unsalted butter
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme, leaves only
- 50 g plain flour
- 100 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (2 cm)
- 500 g fish stock
- 100 g pouring (whipping) cream
- 200 g firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- Tabasco® sauce, to taste (optional)
- 150 g large raw prawns, peeled and deveined
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon, cut into pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2503.9 kJ / 596.2 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 24.5 g
- Yağ
- 40.1 g
- Doymuş Yağ
- 24.2 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 1558.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hearty seafood chowder
45 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Traditional cocktail sauce
5 Min
Cream of mushroom soup
20min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 Std. 25 Min
Seafood and corn chowder
40 min
Mystery soup
45 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Fish pie with mashed potato topping
2h