Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- ½ bunch fresh chives, cut into thirds
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 80 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 130 g unsalted butter
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme, leaves only
- 50 g plain flour
- 100 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (2 cm)
- 500 g fish stock
- 100 g pouring (whipping) cream
- 200 g firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- Tabasco® sauce, to taste (optional)
- 150 g large raw prawns, peeled and deveined
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon, cut into pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2503.9 kJ / 596.2 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 24.5 g
- Yağ
- 40.1 g
- Doymuş Yağ
- 24.2 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 1558.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garlic prawns
25 Min
Chicken and prawn noodles
30min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Seafood and corn chowder
40min
Hearty seafood chowder
45min
Pork with black bean sauce
30min
Mussels in coconut milk
25 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Fragrant whole barbecued fish
2 Std. 50 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Prawn and saffron risotto
30min