Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- ½ bunch fresh chives, cut into thirds
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 80 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 130 g unsalted butter
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme, leaves only
- 50 g plain flour
- 100 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (2 cm)
- 500 g fish stock
- 100 g pouring (whipping) cream
- 200 g firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- Tabasco® sauce, to taste (optional)
- 150 g large raw prawns, peeled and deveined
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon, cut into pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2503.9 kJ / 596.2 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 24.5 g
- Yağ
- 40.1 g
- Doymuş Yağ
- 24.2 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 1558.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon niçoise salad
35min
Hearty seafood chowder
45min
Seafood and corn chowder
40min
Salmon and fennel risotto
30 min
Risotto with zucchini and prawns
1hod. 15min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
White fish and lemon risotto
30 min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Mini pad Thai frittatas
40min
Prawn and saffron risotto
30 min