Cihazlar ve Aksesuarlar
Bulghur and lentil soup
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
-
onion cut into halves100 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
tomato paste40 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
dried red lentils200 g
-
dried mint2 tbsp
-
rice30 g
-
bulghur20 g
-
sea salt to taste1 ½ - 1 ¾ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
dried chilli flakes to taste¼ tsp
-
water room temperature1470 g
-
lemon cut into wedges, to serve1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 portions
Sodyum
2991.7 mg
Protein
57.4 g
Kalori
4964 kJ /
1186.4 kcal
Yağ
27.7 g
Lif
29.4 g
Doymuş Yağ
16 g
Karbonhidrat
187.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Greek Fava dip
50 dk
Spiced Moroccan lentil soup
40 dk
Basic Bulgur
35 dk
Vegetable harrira soup
45 dk
Red lentil soup with cumin
55 dk
Oat porridge with dates and cardamom
20 dk
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 dk
Warm bulgur salad with orange dressing
40 dk
Gluten Free Banana Oat Waffles
35 dk
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25 dk
Bamia (okra and meat stew)
55 dk
Bulgar and Red Lentil Soup
1sa