
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onion cut into halves
- 2 - 3 garlic cloves to taste
- 40 g tomato paste
- 30 g unsalted butter cut into pieces
- 200 g dried red lentils
- 2 tbsp dried mint
- 30 g rice
- 20 g bulghur
- 1 ½ - 1 ¾ tsp sea salt to taste
- ¼ tsp ground black pepper to taste
- ¼ tsp dried chilli flakes to taste
- 1470 g water room temperature
- 1 lemon cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 1186.4 kcal / 4964 kJ
- Protein
- 57.4 g
- Yağ
- 27.7 g
- Karbonhidrat
- 187.8 g
- Lif
- 29.4 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Sodyum
- 2991.7 mg