Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onion, cut into halves
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 40 g tomato paste
- 30 g unsalted butter, cut into pieces
- 200 g dried red lentils
- 2 tbsp dried mint
- 30 g rice
- 20 g bulghur
- 1 ½ - 1 ¾ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- ¼ tsp dried chilli flakes, to taste
- 1470 g water, room temperature
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 4964 kJ / 1186.4 kcal
- Protein
- 57.4 g
- Karbonhidrat
- 187.8 g
- Yağ
- 27.7 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 29.4 g
- Sodyum
- 2991.7 mg
Alternatif tarifler
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Moroccan Zaalouk
1u. 5min
Tuscan bean soup
40 Min
Bulghur
35min
Mouhallabieh (milk pudding)
4óra 30p
Red lentil soup with cumin
55min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40 Min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 Min