Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onion, cut into halves
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 40 g tomato paste
- 30 g unsalted butter, cut into pieces
- 200 g dried red lentils
- 2 tbsp dried mint
- 30 g rice
- 20 g bulghur
- 1 ½ - 1 ¾ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- ¼ tsp dried chilli flakes, to taste
- 1470 g water, room temperature
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 4964 kJ / 1186.4 kcal
- Protein
- 57.4 g
- Karbonhidrat
- 187.8 g
- Yağ
- 27.7 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 29.4 g
- Sodyum
- 2991.7 mg
Alternatif tarifler
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50min
Vegan moussaka
1h 50 min
Bamia (okra and meat stew)
55min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Vegetable harrira soup
45min
Red lentil soup with cumin
55min
Creamy carrot and lentil soup
35 Min
Peas and jamon
40min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20 min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20 min
Mushroom and kale risotto
55min