![Bulghur and lentil soup Bulghur and lentil soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1d5f91d4-c020-4134-9c74-1b3d92717b59/Derivates/38b07ef1-64ca-4a67-8a23-46a46ffc688b.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onion, cut into halves
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 40 g tomato paste
- 30 g unsalted butter, cut into pieces
- 200 g dried red lentils
- 2 tbsp dried mint
- 30 g rice
- 20 g bulghur
- 1 ½ - 1 ¾ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- ¼ tsp dried chilli flakes, to taste
- 1470 g water, room temperature
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 4964 kJ / 1186.4 kcal
- Protein
- 57.4 g
- Karbonhidrat
- 187.8 g
- Yağ
- 27.7 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 29.4 g
- Sodyum
- 2991.7 mg
Alternatif tarifler
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25 min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1h 45min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Creamy carrot and lentil soup
35 Min
Far Breton with prunes
2h
Eggplant and ricotta involtini
1h 20 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 Std.
Moroccan Zaalouk
1h 5 min
Tandoori paneer pizza
1h 30 min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35 min
Ukrainian borscht
35 Min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h