Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 ½ oz yellow onions, halved
- 2 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 3 ½ oz leeks, cut into pieces (1 in.)
-
3 ½
oz celery, cut into pieces (1 in.)
veya 3 ½ oz celeriac, cut into pieces (1 in.) -
3 ½
oz beef jerky, sliced into strips (¾ in.), (see Tip)
veya 3 ½ oz Swiss air-dried beef, e.g. Bündnerfleisch, sliced into strips (¾ in.), (see Tip) - 1 oz unsalted butter
- 2 ½ oz pearl barley
- 42 oz water
- 2 vegetable stock cubes
- 3 ½ oz heavy whipping cream
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch fresh ground pepper, to taste
- ½ bunch fresh flat leaf parsley (approx. 2 tsp), leaves only, finely chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1137 kJ / 273 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 dk
Split Pea Soup
1h 25min
Chunky Vegetable Barley Soup
1sa
Chicken Stroganoff Soup
55min
Chicken and Bulgur Soup
40min
Turkey and Corn Soup
1sa 5 dk
Italian Wedding Soup
1sa 15 dk
Loaded Potato Soup
30min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1sa 15 dk
Hungarian Mushroom Soup
35 dk
Broccoli and Cheddar Soup
40min