Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chimichurri
- 60 g red wine vinegar
- 160 g extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- 1 - 2 garlic cloves
- 180 g red onion, cut into quarters
- 1 jalapeño chilli, trimmed and cut into halves
- 2 - 3 bunches fresh coriander, stalks and leaves (approx. 80 g)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, stalks and leaves
- 2 tbsp fresh oregano
White bean dip
- 1 garlic clove
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 2 cans canned cannellini beans, rinsed and drained
- 1 ½ tbsp lemon juice
- 1 tbsp tahini
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- paprika, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 193.8 kJ / 46.1 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 3.1 g
- Yağ
- 2.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 321.9 mg
Alternatif tarifler
Quinoa tabouli
12 Std. 40 Min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Muhamara dip
30 Min
Basil pesto
10 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Cypriot grain salad
45 Min
Hommus dip
5 Min
Wholemeal spelt pastry
35 Min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Hommus
15 Min
Tapenade
10 Min