Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chimichurri
- 60 g red wine vinegar
- 160 g extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- 1 - 2 garlic cloves
- 180 g red onion, cut into quarters
- 1 jalapeño chilli, trimmed and cut into halves
- 2 - 3 bunches fresh coriander, stalks and leaves (approx. 80 g)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, stalks and leaves
- 2 tbsp fresh oregano
White bean dip
- 1 garlic clove
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 2 cans canned cannellini beans, rinsed and drained
- 1 ½ tbsp lemon juice
- 1 tbsp tahini
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- paprika, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 193.8 kJ / 46.1 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 3.1 g
- Yağ
- 2.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 321.9 mg
Alternatif tarifler
Miso dressing
5 Min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Wasabi mayonnaise
10 Min
Basil pesto
10 Min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Traditional hommus
25h 5min
Coriander pesto
5 Min
Black tahini and beetroot hommus
1 Std. 10 Min
Lemon and caper aioli
15 Min
Miso coleslaw
20 Min
Hommus
15 Min