Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chimichurri
- 60 g red wine vinegar
- 160 g extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- 1 - 2 garlic cloves
- 180 g red onion, cut into quarters
- 1 jalapeño chilli, trimmed and cut into halves
- 2 - 3 bunches fresh coriander, stalks and leaves (approx. 80 g)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, stalks and leaves
- 2 tbsp fresh oregano
White bean dip
- 1 garlic clove
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 2 cans canned cannellini beans, rinsed and drained
- 1 ½ tbsp lemon juice
- 1 tbsp tahini
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- paprika, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 193.8 kJ / 46.1 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 3.1 g
- Yağ
- 2.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 321.9 mg
Alternatif tarifler
Dukkah
25 menit
Fennel, freekeh and orange salad
2j 25 menit
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Basil pesto
10 min
Coriander pesto
5 menit
Lemon and caper aioli
15 min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Cypriot grain salad
45min
Falafel with beetroot hommus
20min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Smoky Mexican bean soup
35min
Hommus
15 min