Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1728.7 kJ / 411.6 kcal
- Protein
- 46.6 g
- Karbonhidrat
- 3.6 g
- Yağ
- 23.5 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 944.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26h 25min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 Min
Braised Lamb Shanks
3h 35 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3h 35 min
Duchess potatoes
1h 10min
Coq au vin blanc with mashed potato
1ωρ. 50 λεπτ.
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3u. 15min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3u. 15min