Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g water
- 100 g leek, cut into thin slices, white part only
- ½ Savoy cabbage, cut into thin slices (approx. 300 g)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 110 g each)
- ¼ tsp salt, plus an extra 1-2 pinches to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus an extra 1-2 pinches to season
- 4 slices lemon, plus extra slices to garnish
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- 80 g lean bacon, cut into pieces (1 cm)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 - 2 pinches nutmeg
- fresh dill, to garnish (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1825.6 kJ / 434.7 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 32.7 g
- Doymuş Yağ
- 11.1 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 631 mg
Alternatif tarifler
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 Min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Lemon caper butter
10 Min
Parmesan cheese crisps
15 Min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
Değerlendirme yok
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Asparagus and broad bean salad
25 Min
Steamed fish with green mash
50 Min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 Min
Simple steamed salmon
30 Min