Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 anchovy fillets
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 40 g pitted green olives
- 3 garlic cloves
- 20 g lemon juice
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 2 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- ½ tsp lemon myrtle (optional)
- 1500 - 1800 g lamb shoulder, deboned (see Tips)
- pine nuts, for sprinkling (optional)
- 100 g white wine
- 2 carrots, cut into slices
- 2 brown onions, cut into wedges
- salt, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4766.9 kJ / 1135 kcal
- Protein
- 78.3 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 84.6 g
- Doymuş Yağ
- 31.9 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 854 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Simple steamed salmon
30 min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Bolognese sauce
40min
Beef and beer pie
1h 40min
Lamb loin with pink peppercorn sauce
45 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 Std. 15 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40 min