Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 anchovy fillets
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 40 g pitted green olives
- 3 garlic cloves
- 20 g lemon juice
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 2 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- ½ tsp lemon myrtle (optional)
- 1500 - 1800 g lamb shoulder, deboned (see Tips)
- pine nuts, for sprinkling (optional)
- 100 g white wine
- 2 carrots, cut into slices
- 2 brown onions, cut into wedges
- salt, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4766.9 kJ / 1135 kcal
- Protein
- 78.3 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 84.6 g
- Doymuş Yağ
- 31.9 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 854 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Classic beef burgers
1sa
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Bread bowl chicken stew
3 Std. 45 Min
Bolognese sauce
40min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1h 35min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1sa 10 dk
Salmon with fennel and apple salad
1sa 20 dk
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Chicken chasseur
1h 50min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Teriyaki chicken thighs
2hod. 10min