Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Dutch carrots, approx. 15 cm long (see Tips)
- 10 g salted butter
- 15 g honey
- 1 pinch salt
- 2 sprigs fresh thyme
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- ¼ tsp black sesame seeds, for sprinkling (optional - see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 405.9 kJ / 96.7 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 11.3 g
- Yağ
- 4.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 154.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Pulled pork burgers
4h 20min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Silky sweet potato mash
25 Min
Mashed potatoes for two
30 Min