![Glazed carrots with honey Glazed carrots with honey](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5E86BC45-2F1C-461F-9E41-4C8840E874E3/Derivates/eec56989-6423-4575-b152-0a5b1ee375f6.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Dutch carrots, approx. 15 cm long (see Tips)
- 10 g salted butter
- 15 g honey
- 1 pinch salt
- 2 sprigs fresh thyme
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- ¼ tsp black sesame seeds, for sprinkling (optional - see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 405.9 kJ / 96.7 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 11.3 g
- Yağ
- 4.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 154.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Asparagus and broad bean salad
25min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1u. 5min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Honey Glazed Carrots
30min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 Min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Mashed potatoes for two
30min
Silky sweet potato mash
25min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min