Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g extra virgin olive oil, plus an extra 1 tablespoon
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 tsp cornflour
- 100 g water
- 200 g red wine
- 60 g balsamic vinegar
- 400 g canned chopped tomatoes
- 50 g tomato paste
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1550 g lamb shanks (approx. 4)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5255 kJ / 1259 kcal
- Protein
- 79 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 71 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Creamy beef curry
1h 15 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Ossobuco with orange and fennel salad
2u. 45min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Beef stew with gnocchi
3 Std. 15 Min
Traditional sausage rolls
50 min
Lemonade scones
25 min