Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Protein
- 39.9 g
- Karbonhidrat
- 20.8 g
- Yağ
- 51.1 g
- Doymuş Yağ
- 22.9 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 637.4 mg
Alternatif tarifler
Pulled pork burger
5h
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Everyday gourmet butter
35min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min
Festive lobster pâté
4 godz. 45 min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Béarnaise sauce
20min
Buffalo chicken wings
45 Min
Pulled pork burgers
4h 20min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min