Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Protein
- 39.9 g
- Karbonhidrat
- 20.8 g
- Yağ
- 51.1 g
- Doymuş Yağ
- 22.9 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 637.4 mg
Alternatif tarifler
Beef tacos
25min
Mashed potatoes for two
30min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1h
Braised Lamb Shanks
3u. 35min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Sous vide scrambled eggs
35min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Traditional gravy
25min
Diane sauce
20min