Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 juniper berries
- 6 allspice berries
- 2 tsp pink peppercorns
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 20 g gin of choice (see Tips)
- sea salt, to season
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
Gin and peppercorn sauce
- 50 g eschalots
- 2 tsp pink peppercorns
- 50 g gin of choice
- 1 tsp white wine vinegar
- 1 tbsp oil, to fry
- 100 g unsalted butter, plus an extra 1 tbsp
- 2 egg yolks
- mixed salad leaves, to serve
- salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2670.6 kJ / 635.9 kcal
- Protein
- 44.8 g
- Karbonhidrat
- 0.8 g
- Yağ
- 51.2 g
- Doymuş Yağ
- 23 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 118.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 min
Poached eggs using blade cover
30 min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 godz. 15 min
Poached eggs with blade cover
30 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min