Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 juniper berries
- 6 allspice berries
- 2 tsp pink peppercorns
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 20 g gin of choice (see Tips)
- sea salt, to season
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
Gin and peppercorn sauce
- 50 g eschalots
- 2 tsp pink peppercorns
- 50 g gin of choice
- 1 tsp white wine vinegar
- 1 tbsp oil, to fry
- 100 g unsalted butter, plus an extra 1 tbsp
- 2 egg yolks
- mixed salad leaves, to serve
- salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2670.6 kJ / 635.9 kcal
- Protein
- 44.8 g
- Karbonhidrat
- 0.8 g
- Yağ
- 51.2 g
- Doymuş Yağ
- 23 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 118.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min
Béarnaise sauce
20 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3hod. 15min