
Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 20 dk
4 portions
Malzemeler
-
juniper berries10
-
allspice berries6
-
pink peppercorns2 tsp
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
gin of choice (see Tips)20 g
-
sea salt to season
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
Gin and peppercorn sauce
-
eschalots50 g
-
pink peppercorns2 tsp
-
gin of choice50 g
-
white wine vinegar1 tsp
-
oil to fry1 tbsp
-
unsalted butter plus an extra 1 tbsp100 g
-
egg yolks2
-
mixed salad leaves to serve
-
salt to taste
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
635.9 kcal /
2670.6 kJ
Protein
44.8 g
Yağ
51.2 g
Karbonhidrat
0.8 g
Lif
0.4 g
Doymuş Yağ
23 g
Sodyum
118.7 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Ginspiration
11 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda