Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beef and beer stew
- 40 g olive oil
- 600 g beef (for stewing), cut into cubes (2 cm)
- 1 tsp salt
- 2 pinch ground black pepper
- 150 g brown onion, cut into pieces
- 15 g cornflour
- 250 g water
- 150 g leek, cut into slices
- 330 g dark beer
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- ½ tsp Meat stock paste (see Tips)
Pastry and assembly
- 150 g plain flour
- 65 g butter, cold, cut into cubes
- 1 egg
- ½ tsp salt
- 1 egg yolk, lightly whisked, for glazing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2710.8 kJ / 647.5 kcal
- Protein
- 39.5 g
- Karbonhidrat
- 36.3 g
- Yağ
- 35.5 g
- Doymuş Yağ
- 13.8 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 1138.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Shepherd's pie
55min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Beef ragu
1h 25min
Guinness beef pies
2hod. 15min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 Std. 15 Min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Classic meatloaf
1 Std. 35 Min
Corned beef with mustard sauce
1hod. 30min
Chunky bolognese
50min
Pea and ham soup
2h 20min