Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Yorkshire puddings
- 140 g plain flour
- 100 g milk
- 100 g cold water
- 4 eggs
- ½ tsp sea salt
Roast beef with wholegrain mustard crust
- 20 g vegetable oil, plus extra to grease
- 200 g onion, cut into wedges (4 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 4 tbsp red wine
- 2000 - 3000 g roast beef (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 650 g water
- 30 g plain flour
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g tomato paste
- 1 - 2 dashes Worcestershire sauce
- 1 tsp Vegemite® (optional)
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 2 bunches broccolini, trimmed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3986.9 kJ / 949.3 kcal
- Protein
- 120.4 g
- Karbonhidrat
- 29.5 g
- Yağ
- 36.5 g
- Doymuş Yağ
- 12.3 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 997 mg
Alternatif tarifler
Kedgeree
45min
Steak and kidney pudding
3 Std. 45 Min
Beef and beer pie
1 Std. 40 Min
Chilli con carne
40min
Taleggio cheese sauce
10 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Rhubarb crumble
45min
Victoria sponge cake
1 godz. 20 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 godz. 15 min
Mushroom sauce
20min
Traditional gravy
25min