Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra finely sliced, to garnish
- 300 g white fish fillet, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 tbsp olive oil
- 180 g Arborio rice
- 160 g verjuice
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- ½ lemon, zest only, no white pith and grated
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 2 - 3 tsp butter, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2745.7 kJ / 656.3 kcal
- Protein
- 37.4 g
- Karbonhidrat
- 81.6 g
- Yağ
- 20.5 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 155.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Risoni with salmon and spinach
25min
Asparagus risotto
40min
Creamy chicken cauliflower soup
40min
Mushroom risotto
30 Min
Cauliflower gratin
1h
Salmon and fennel risotto
30 Min
Prawn and saffron risotto
30 Min
Eggplant rotolo
1h 40min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min