![White fish and lemon risotto White fish and lemon risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BE38C0F0-D535-4D07-BC65-0D1CDDC13167/Derivates/11259DF2-F804-4B35-B094-5E709AA09441.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra finely sliced, to garnish
- 300 g white fish fillet, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 tbsp olive oil
- 180 g Arborio rice
- 160 g verjuice
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- ½ lemon, zest only, no white pith and grated
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 2 - 3 tsp butter, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2745.7 kJ / 656.3 kcal
- Protein
- 37.4 g
- Karbonhidrat
- 81.6 g
- Yağ
- 20.5 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 155.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Chicken cacciatore
50 min
Seafood and corn chowder
40 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Brie, speck and walnut risotto
25 Min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Mushroom risotto
30 min
Pasta with tuna
30 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Prawn and saffron risotto
30 min