
Cihazlar ve Aksesuarlar
White fish and lemon risotto
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 portions
Malzemeler
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra finely sliced, to garnish2 - 3 sprigs
-
white fish fillet cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
olive oil2 tbsp
-
Arborio rice180 g
-
verjuice160 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 - 3 tsp
-
water400 g
-
lemon zest only, no white pith and grated½
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
butter to serve (optional)2 - 3 tsp
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
656.3 kcal /
2745.7 kJ
Protein
37.4 g
Yağ
20.5 g
Karbonhidrat
81.6 g
Lif
4.4 g
Doymuş Yağ
5.3 g
Sodyum
155.3 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Cooking for Me and You
70 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda