White fish and lemon risotto

White fish and lemon risotto

3.5 65 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 portions

Malzemeler

  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
    6
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra finely sliced, to garnish
    2 - 3 sprigs
  • white fish fillet cut into pieces (2-3 cm)
    300 g
  • olive oil
    2 tbsp
  • Arborio rice
    180 g
  • verjuice
    160 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 - 3 tsp
  • water
    400 g
  • lemon zest only, no white pith and grated
    ½
  • sea salt to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches
  • butter to serve (optional)
    2 - 3 tsp

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 656.3 kcal / 2745.7 kJ
Protein 37.4 g
Yağ 20.5 g
Karbonhidrat 81.6 g
Lif 4.4 g
Doymuş Yağ 5.3 g
Sodyum 155.3 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...