Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g boneless lamb leg, cut into pieces (4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 3 celery stalks, trimmed and cut into thirds
- 20 g olive oil
- 450 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 1 cinnamon quill
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 tbsp plain flour
- 80 g freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)
- 2 egg yolks
- 340 g fresh silverbeet (2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 400 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters (optional)
- 100 g butter, cut into pieces
- 8 sheets filo pastry
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3298.3 kJ / 785.3 kcal
- Protein
- 59.8 g
- Karbonhidrat
- 18.6 g
- Yağ
- 51.1 g
- Doymuş Yağ
- 22 g
- Lif
- 9.4 g
- Sodyum
- 620.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mexican cottage pie
1h 30 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken cacciatore
50 Min
Beef stroganoff
35 Min
Lasagne bolognese
2h 30 min
Curry lamb cutlets
1 Std.
Apricot chicken risotto
30 Min
Chicken and cashews
55 min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Chicken, leek and corn pie
1h 15 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30 min