Lemon and lamb pie with filo topping
TM6 TM5 TM31

Lemon and lamb pie with filo topping

3.9 ( 18 değerlendirme )

Malzemeler

  • 1500 g boneless lamb leg cut into pieces (4 cm)
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 3 celery stalks trimmed and cut into thirds
  • 20 g olive oil
  • 450 g water
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 1 tsp ground black pepper
  • 1 cinnamon quill
  • 8 sprigs fresh dill leaves only
  • 2 tbsp plain flour
  • 80 g freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)
  • 2 egg yolks
  • 340 g fresh silverbeet (2 bunches), trimmed and cut into pieces
  • 400 g marinated artichoke hearts drained and cut into quarters (optional)
  • 100 g butter cut into pieces
  • 8 sheets filo pastry

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
785.3 kcal / 3298.3 kJ
Protein
59.8 g
Yağ
51.1 g
Karbonhidrat
18.6 g
Lif
9.4 g
Doymuş Yağ
22 g
Sodyum
620.7 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler