Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g boneless lamb leg, cut into pieces (4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 3 celery stalks, trimmed and cut into thirds
- 20 g olive oil
- 450 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 1 cinnamon quill
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 tbsp plain flour
- 80 g freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)
- 2 egg yolks
- 340 g fresh silverbeet (2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 400 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters (optional)
- 100 g butter, cut into pieces
- 8 sheets filo pastry
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3298.3 kJ / 785.3 kcal
- Protein
- 59.8 g
- Karbonhidrat
- 18.6 g
- Yağ
- 51.1 g
- Doymuş Yağ
- 22 g
- Lif
- 9.4 g
- Sodyum
- 620.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Shepherd's pie
55 Min
Beef stroganoff
35min
Lasagne bolognese
2hod. 30min
Pork meatballs with couscous
50 Min
Beef ragu
1h 25min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Beef and pepper ragu
2hod. 15min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min