Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pangrattato
- 45 g bread, day old rustic bread
- 2 garlic cloves
- 1 lemon, zest only, no white pith
Tonnato sauce
- 185 g tuna, canned, in brine, drained
- 2 small dried anchovies
- 2 egg yolks
- 40 g lemon juice
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 150 g extra virgin olive oil, plus extra to fry
- 30 g baby pickled capers
Brussels sprouts
- 250 g water
- 500 g Brussels sprouts, trimmed and cut into halves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1370.9 kJ / 327.7 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 13.3 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 384.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fresh fruit tart (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Değerlendirme yok
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Scallops and prawns with XO butter
50 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15min
Blueberry, almond and fennel jam tart
3u. 10min
Salt cod gratin
50 min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3 Std. 30 Min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Chimichurri
5 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1u. 40min